Algemeen

Welkom op de website van DOLGOZ.
Vanaf 1 februari 2012 zijn we van start gegaan met onze dienstverlening. Wij proberen regelmatig toevoegingen op deze site aan te brengen. Komt u dus regelmatig terug om de veranderingen te bekijken.

In het kort iets over DOLGOZ:

DOLGOZ richt zich op het verbeteren van de manier van werken binnen organisaties. DOLGOZ is Hongaars voor “WERKEN” en dit vinden we zeer toepasselijk voor onze dienstverlening.

Wat kunt u verwachten van DOLGOZ:
DOLGOZ helpt u om het beste resultaat te halen uit uw opdrachten, projecten en dagelijks werk.

Hiervoor hebben we ons georganiseerd in 3 thema’s:

Begeleiding: Om te ontdekken wat in uw organisatie de beste manier is om projectmatig werken onder controle te brengen of houden hebben we een methodiek (ITCH) ontwikkeld. ITCH is een methodiek op basis van workshops en samenwerking. Door middel van het toepassen van ITCH begeleiden we u samen met alle betrokkenen naar een nieuwe manier van uitvoeren van opdrachten

Consultancy: Hieronder vallen implementatie van projectmanagement, programmamanagement,  inrichten van PMO, interim management, assessments. Alles is erop gericht om samen met u de resultaten van de projecten en opdrachten zo effectief mogelijk te bereiken

Certificering: DOLGOZ richt zich op trainen en certificeren in methodieken voor projectmatig werken. Hiervoor gebruiken wij de methoden van OGC, aangezien deze in samenhang met elkaar staan. Zo zullen we certificeringstrajecten aanbieden op verschillende methodieken zoals P3O®,  Prince2®, MSP® en MoP™.

PRINCE2®, P3O® and MSP® are Registered Trade Marks of the Cabinet Office
MoP™ is a Trade Mark of the Cabinet Office

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, mail ons dan op: info@dolgoz.nl.

 

Comments are closed.