Wie zijn wij

DOLGOZ is opgericht door Wijnand Lens.

Wie ben ik:
Ik denk dat het niet mogelijk is om mij als persoon te schetsen op een website. Ik zou zeggen: Nodig mij uit en leer me kennen!
Ik heb inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied projectmanagement, programmamanagement en PMO. In deze 30 jaar heb ik ervaring opgedaan als projectmanager, programmamanager, adviseur, consultant, implementator, trainer en interim manager.
Deze ervaring heb ik met name opgedaan in de banken en verzekeringswereld, maar bij gemeenten en ziekenhuizen heb ik ook de nodige trajecten gedaan.

Waarom DOLGOZ:
In alle opdrachten en trajecten die ik heb gedaan, heb ik ervaren dat voor de meeste bedrijven die hiermee bezig zijn met name uitgegaan wordt van de kennis van de consultant. Ik geloof dat er in een organisatie zoveel kennis zit, dat dit de centrale motor moet zijn voor de inrichting en de verandering die beoogd is.
Om deze reden ben ik gestart met DOLGOZ. Natuurlijk zijn methodieken als Prince2®, MSP® en P3O® zeer waardevol als leidraad. Elk van deze methodieken zegt echter ook dat je ze niet zonder meer moet implementeren, maar ze op maat moet maken. Hiervoor heb je de kennis van de mensen in de organisatie nodig.
DOLGOZ richt zich op deze mensen in de organisatie om het maximale uit de aanwezige kennis te halen.

De organisatie:
DOLGOZ werkt nauw samen met een aantal bedrijven waardoor we u met voldoende menskracht kunnen ondersteunen. Daarnaast is een selecte groep ZZP-ers verbonden aan DOLGOZ.

Comments are closed.